Service:
Architecture
NURSERY
To teach children to get accustomed to today’s rapidly changing world and get self-confident, as well as realize that each person can make the world a better place — the kindergarten facility has a high degree of transformability. These principles are provided by the availability of mobile facade sections, sliding glass, wooden and fabric partitions, mobile gaming elements to divide the space and create play areas.
The kindergarten facility is located on the site so that to increase the existing public space on the side of construction to organize space for children on the side of the channel, between the bridge and the Laban Building area, with grass, trees, streams, and waterfall. The channel has the terrace-promenade over it. The main goal is to create an illusion of a lack of barriers before the river by decreasing the level of remote terraces over the river.
Year
2015
Location
London, GB
Function
Nursery
Type of activity
Competition
Area
1 442 sq m